Nederlandse Algemene Danssport Bond
header-vooruitgangheader_wdsfheader-noc-nsf

Overlijden W. ‘Mien’ Croese van Dijk

(20 okt) Middels een rouwaankondiging hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Mien Croese……

lees meer

Nederlandse titels

(20 okt.)Onze Nederlandse Kampioenen…..Onlangs zijn er weer meerdere Nederlandse titels vergeven. Klik op ‘lees meer’ en zie wie het zijn.

lees meer

Benoeming commissieleden

(10 sept) In de bestuursvergadering van 3 september 2019 heeft het bestuur tot de volgende benoemingen besloten:

lees meer

WDSF dansen & WDSF Card

(8 sept.)Nu de wedstrijden in Almere en Noordhoek eraan komen, krijgen we veel vragen over de deelname aan WDSF wedstrijden. Hoe kun je inschrijven en wat moet je vooraf regelen?

lees meer

Wijziging NK data 2020 !!!!

(30 aug.) De kogel is door de kerk! ‘s Werelds grootste zangevenement, het Eurovisie Songfestival komt naar Rotterdam! De grote finale vindt plaats op 16 mei. Dit is ook het weekend waarop de NADB het NK had gepland…..

lees meer

Holland Masters Update!

(26 aug.) In verband met een groter aantal aanmeldingen dan voorzien en mede op verzoek van de Latin Formatie teams hebben wij besloten ……….

lees meer

Pilot senioren 5

(21 aug.) Het bestuur heeft via de bondsraad het verzoek ontvangen om te onderzoeken of er bij de senioren dansers behoefte is aan een Senioren 5 Standaard Categorie.

lees meer

Nieuwe commissieleden

Het bestuur heeft op 31 juli 2019 de volgende nieuwe leden benoemd voor de Atletencommissie.

lees meer

Bestuurswijziging

Tijdens de bondsraadvergadering van 18 juni jl heeft Ger Cloudt zijn voorstel tot herbenoeming als bestuurslid op eigen initiatief ingetrokken.

lees meer

Huidige Kampioenen

Het NK zit er alweer op, hieronder een overzicht van de finalisten van de officiële NK wedstrijden. Paren van harte gefeliciteerd!​ Professionals Standaard Ciccio Pecoraro & Jasmijn van Jole Professionals Latin Frank Zegels & Laura Zegels-Jottay       Hoofdklasse Adults Standaard Wesley van Riel & Patricia Bach Jody Schoonus & Kim de Haan Glenn […]

lees meer